So I found the logging options page (I think) and turned on full reporting. Here are the first several lines of the syslog.pm file. The first 10 lines or so seem to be reporting something with regard to my test message. The program crashed completely when I pushed send. After that, the log has information related to over 1000 messages sent a LONG time ago -- dating back to nearly 20 years. Also note, that it also crashes when I attempt to move a file.
Let me know if you see anything here that will help.
99-08-26 16:51 T me test - 0 <Default> NNYNNN
99-08-26 16:51 M me test - 0 - NNYNNN
99-08-26 16:59 T me test - 0 <Default> NNYNNN
99-08-26 16:59 M me test - 0 - NNYNNN
99-08-26 17:01 T me test - 0 <Default> NNYNNN
99-08-26 17:01 M me test - 0 - NNYNNN
99-08-26 17:05 T me test - 0 <Default> NNYNNN
99-08-26 17:05 M me test - 0 - NNYNNN
99-08-26 17:06 T me test - 0 <Default> NNYNNN
99-08-26 17:06 M me test - 0 - NNYNNN
99-08-26 17:08 T me test - 0 <Default> NNYNNN
99-08-26 17:08 M me test - 0 - NNYNNN
99-08-27 07:35 T r-woodward@tamu.edu Re: An opportunity to give a departmental seminar -Reply ( -Forwarded) - 0 <Default> NNYNNN
99-08-27 07:35 M r-woodward@tamu.edu Re: An opportunity to give a departmental seminar -Reply ( -Forwarded) - 0 <Default> NNYNNN
<p>So I found the logging options page (I think) and turned on full reporting. Here are the first several lines of the syslog.pm file. &nbsp;The first 10 lines or so seem to be reporting something with regard to my test message. The program crashed completely when I pushed send. &nbsp;<span style="font-size: 13.3333px;">After that, the log has information related to over 1000 messages sent a LONG time ago -- dating back to nearly 20 years. &nbsp;</span><span style="font-size: 10pt;">Also note, that it also crashes when I attempt to move a file.</span></p><p>Let me know<span style="font-size: 10pt;">&nbsp;if you see anything here that will help.</span></p><p>99-08-26 16:51<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>T<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>&lt;Default&gt;<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 16:51<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>M<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 16:59<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>T<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>&lt;Default&gt;<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 16:59<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>M<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 17:01<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>T<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>&lt;Default&gt;<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 17:01<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>M<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 17:05<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>T<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>&lt;Default&gt;<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 17:05<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>M<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 17:06<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>T<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>&lt;Default&gt;<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 17:06<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>M<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 17:08<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>T<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>&lt;Default&gt;<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-26 17:08<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>M<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>me<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>test<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-27 07:35<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>T<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>r-woodward@tamu.edu<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>Re: An opportunity to give a departmental seminar -Reply (<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-Forwarded)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>&lt;Default&gt;<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p>99-08-27 07:35<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>M<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>r-woodward@tamu.edu<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>Re: An opportunity to give a departmental seminar -Reply (<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-Forwarded)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>-<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>0<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>&lt;Default&gt;<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>NNYNNN</p><p><span style="font-size: 10pt;">&nbsp;</span></p>