Community Discussions and Support
Help with mail system statistics

I have been looking at the .msr files and these reflect what PaulW said earlier in the thread. There are differences of just 1 between a couple of the dates.

So, the mail statistics that are emailed are not the same as the statistics saved by the .msr files. The number of messages sent is the same, but the value in brackets do not match.

<P>I have been looking at the .msr files and these reflect what PaulW said earlier in the thread. There are differences of just 1 between a couple of the dates.</P> <P>So, the mail statistics that are emailed are not the same as the statistics saved by the .msr files. The number of messages sent is the same, but the value in brackets do not match.</P>

Hello

I use Mercury's reporting feature that allows the configuration of collecting statistics about mail server usage. I have everything ticked and have the report emailed to me each day.

The report includes the number and size of messages sent from each mailbox on the system. Thus the report will contain:

mailbox-name, msgs sent (Value) (Value)

mailbox-name, Kilobytes sent (Value) (Value)

99.9% of the time the two values in the brackets on a single line are the same, but occassionally, they differ. Here is an example:

sec, msgs sent 17 (14)

sec, kilobytes sent 10 (8)

sec is our security software which mails alerts to a monitoring account 

I have looked through the manual for an explanation of the mail system statistics report's layout, but could not find anything that explained this.

Can anyone tell me what the two values represent and why they can differ, please?

Thanks!

<P>Hello</P> <P>I use Mercury's reporting feature that allows the configuration of collecting statistics about mail server usage. I have everything ticked and have the report emailed to me each day.</P> <P>The report includes the number and size of messages sent from each mailbox on the system. Thus the report will contain:</P> <P>mailbox-name, msgs sent (Value) (Value)</P> <P>mailbox-name, Kilobytes sent (Value) (Value)</P> <P>99.9% of the time the two values in the brackets on a single line are the same, but occassionally, they differ. Here is an example:</P><FONT size=2> <P align=left>sec, msgs sent 17 (14)</P> <P align=left>sec, kilobytes sent 10 (8)</P></FONT> <P>sec is our security software which mails alerts to a monitoring account </P> <P>I have looked through the manual for an explanation of the mail system statistics report's layout, but could not find anything that explained this.</P> <P>Can anyone tell me what the two values represent and why they can differ, please?</P> <P>Thanks!</P>

The figure in brackets is the previously reported value, so the difference should indicate the change.  I have also seen some strange numbers in these fields, but they are normally OK.

The figure in brackets is the previously reported value, so the difference should indicate the change.  I have also seen some strange numbers in these fields, but they are normally OK.

Thanks, Paul

Unfortunately, I don't follow what you mean by this. I take it that the previously reported figure in brackets is that logged in the previous report? But, I must misunderstand you because if I take a single malbox, sec, and look at the values over several days I see the following statistics for messages sent:

Fri            Sat        Sun      Mon        Tue

18 (18)     8 (7)     3 (3)     17 (14)   18 (18)

The numbers in brackets do not match previous values.

<P>Thanks, Paul</P> <P>Unfortunately, I don't follow what you mean by this. I take it that the previously reported figure in brackets is that logged in the previous report? But, I must misunderstand you because if I take a single malbox, sec, and look at the values over several days I see the following statistics for messages sent:</P> <P>Fri            Sat        Sun      Mon        Tue</P> <P>18 (18)     8 (7)     3 (3)     17 (14)   18 (18)</P> <P>The numbers in brackets do not match previous values.</P> <P mce_keep="true"> </P>

[quote user="Greenman"]

Fri            Sat        Sun      Mon        Tue

18 (18)     8 (7)     3 (3)     17 (14)   18 (18)

The numbers in brackets do not match previous values.[/quote]

I don't know what is happening in your configuration.  Mine exactly match the previous stats.

A few things to check - do you have both 'Save stats' and 'Email stats' ticked and are they both 24 hours?  Also, do the stats match what is shown in the statistics window at the time they are saved? Do you restart Mercury periodically?

[quote user="Greenman"] <p>Fri            Sat        Sun      Mon        Tue</p> <p>18 (18)     8 (7)     3 (3)     17 (14)   18 (18)</p> <p mce_keep="true">The numbers in brackets do not match previous values.[/quote]</p><p mce_keep="true">I don't know what is happening in your configuration.  Mine exactly match the previous stats.</p><p mce_keep="true">A few things to check - do you have both 'Save stats' and 'Email stats' ticked and are they both 24 hours?  Also, do the stats match what is shown in the statistics window at the time they are saved? Do you restart Mercury periodically? </p>

Aha - No, the hours were wrong. The hours were set to 23. Why - I have no idea... Mercury is configured to restart after performing daily maintenance at 2am each day.

I've changed it to 24. That should fix it.

[:$]

Thanks a lot for your help.

<P>Aha - No, the hours were wrong. The hours were set to 23. Why - I have no idea... Mercury is configured to restart after performing daily maintenance at 2am each day.</P> <P>I've changed it to 24. That should fix it.</P> <P>[:$] </P> <P>Thanks a lot for your help.</P>

But...

Today, the server that I changed the interval from 23 to 24 hours has not sent a Mail system statistics email. Is the interval not compatible with the restart time? Or, does the 24hr countdown start from the time of the change?

<P>But...</P> <P>Today, the server that I changed the interval from 23 to 24 hours has not sent a Mail system statistics email. Is the interval not compatible with the restart time? Or, does the 24hr countdown start from the time of the change?</P>

[quote user="Greenman"]Today, the server that I changed the interval from 23 to 24 hours has not sent a Mail system statistics email. Is the interval not compatible with the restart time? Or, does the 24hr countdown start from the time of the change?[/quote]

The first - the restart means there will never be 24hrs completed so you won't get a Statisics email.  Maybe that's why you previously had it set to 23hrs ?

I have never used the automatic restart but if you need to do it then it will mess up the statistics gathering. :(

<P>[quote user="Greenman"]Today, the server that I changed the interval from 23 to 24 hours has not sent a Mail system statistics email. Is the interval not compatible with the restart time? Or, does the 24hr countdown start from the time of the change?[/quote]</P> <P>The first - the restart means there will never be 24hrs completed so you won't get a Statisics email.  Maybe that's why you previously had it set to 23hrs ?</P> <P>I have never used the automatic restart but if you need to do it then it will mess up the statistics gathering. :(</P>

Yes, this is what I thought. I set this up several years ago and must have changed it to 23 hours.

Oh, well, never mind.

Once again, thanks for your help.

[Edit]

I'll just disable the restarting of Mercury...

<P>Yes, this is what I thought. I set this up several years ago and must have changed it to 23 hours.</P> <P>Oh, well, never mind.</P> <P>Once again, thanks for your help.</P> <P>[Edit]</P> <P>I'll just disable the restarting of Mercury...</P> <P mce_keep="true"> </P>

Hi

Sorry to bring this up again, but I still don't understand how this is working or what the numbers in brackets represent. I was hoping that after setting the saving and reporting of statistics to 24hrs, the statistics sent would reflect a change in the amount of mail sent between the reported period and the previous day.

Here are statistics for 3 users and the mail system from 16 to 22 June:

16 June
   redman, msgs sent                              4 (4)
   redman, kilobytes sent                         26 (26)
   sec, msgs sent                               37 (34)
   sec, kilobytes sent                          37 (37)
   <MailSystem>, msgs sent                      15 (15)
   <MailSystem>, kilobytes sent                 129 (129)
   greenman, msgs sent                              8 (8)
   greenman, kilobytes sent                         126 (126)

17 June
   redman, msgs sent                              6 (6)
   redman, kilobytes sent                         177 (177)
   sec, msgs sent                               53 (53)
   sec, kilobytes sent                          47 (47)
   <MailSystem>, msgs sent                      24 (24)
   <MailSystem>, kilobytes sent                 133 (133)
   greenman, msgs sent                              11 (11)
   greenman, kilobytes sent                         168 (168)

18 June
   sec, msgs sent                               57 (57)
   sec, kilobytes sent                          48 (48)
   <MailSystem>, msgs sent                      25 (25)

19 June
   sec, msgs sent                               61 (60)
   sec, kilobytes sent                          48 (48)
   <MailSystem>, msgs sent                      25 (25)

20 June
   redman, msgs sent                              14 (14)
   redman, kilobytes sent                         533 (533)
   sec, msgs sent                               82 (81)
   sec, kilobytes sent                          57 (57)
   <MailSystem>, msgs sent                      34 (34)
   <MailSystem>, kilobytes sent                 458 (458)
   greenman, msgs sent                              20 (20)
   greenman, kilobytes sent                         456 (456)

21 June
   redman, msgs sent                              16 (16)
   redman, kilobytes sent                         539 (539)
   sec, msgs sent                               96 (96)
   sec, kilobytes sent                          66 (66)
   <MailSystem>, msgs sent                      47 (47)
   <MailSystem>, kilobytes sent                 532 (532)
   greenman, msgs sent                              21 (21)
   greenman, kilobytes sent                         462 (462)

22 June
   redman, msgs sent                              25 (25)
   redman, kilobytes sent                         28389 (28389)
   sec, msgs sent                               112 (112)
   sec, kilobytes sent                          71 (71)
   <MailSystem>, msgs sent                      59 (59)
   <MailSystem>, kilobytes sent                 875 (875)
   greenman, msgs sent                              22 (22)
   greenman, kilobytes sent                         475 (475)

There is a difference of 1 for the number of mail messages sent for the sec account on the 19, 20 and 21. Apart from the fact that the values are generally increasing, I still don't understand what the numbers in brackets refer to.

What am I missing?

Thanks.

&lt;P&gt;Hi&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Sorry to bring this up again, but I still don&#039;t understand how this is working or what the numbers in brackets represent. I was hoping that after setting the&amp;nbsp;saving and reporting of statistics to 24hrs, the statistics sent would reflect a change in the amount of mail sent between the reported period and the previous day.&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Here are statistics for 3 users and the mail system from 16 to 22 June:&lt;/P&gt; &lt;P&gt;16 June &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 4 (4) &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 26 (26) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 37 (34) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 37 (37) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 15 (15) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 129 (129) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 8 (8) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 126 (126)&lt;/P&gt; &lt;P&gt;17 June &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 6 (6) &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 177 (177) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 53 (53) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 47 (47) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 24 (24) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 133 (133) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 11 (11) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 168 (168)&lt;/P&gt; &lt;P&gt;18 June &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 6 (6) &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 177 (177) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 57 (57) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 48 (48) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 25 (25) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 133 (133) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 11 (11) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 168 (168)&lt;/P&gt; &lt;P&gt;19 June &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 6 (6) &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 177 (177) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 61 (60) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 48 (48) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 25 (25) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 133 (133) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 11 (11) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 168 (168)&lt;/P&gt; &lt;P&gt;20 June &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 14 (14) &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 533 (533) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 82 (81) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 57 (57) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 34 (34) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 458 (458) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 20 (20) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 456 (456)&lt;/P&gt; &lt;P&gt; 21 June &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 16 (16) &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 539 (539) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 96 (96) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 66 (66) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 47 (47) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 532 (532) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 21 (21) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 462 (462)&lt;/P&gt; &lt;P&gt;22 June &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 25 (25) &amp;nbsp;&amp;nbsp; redman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 28389 (28389) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 112 (112) &amp;nbsp;&amp;nbsp; sec, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 71 (71) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 59 (59) &amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;MailSystem&amp;gt;, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 875 (875) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, msgs sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 22 (22) &amp;nbsp;&amp;nbsp; greenman, kilobytes sent&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 475 (475)&lt;/P&gt; &lt;P&gt;There is a difference of 1 for the number of mail messages sent for the sec account on the 19, 20 and 21. Apart from the fact that the values are generally increasing, I still don&#039;t understand what the numbers in brackets refer to.&lt;/P&gt; &lt;P&gt;What am I missing?&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Thanks.&lt;/P&gt; &lt;P mce_keep=&quot;true&quot;&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt; &lt;P mce_keep=&quot;true&quot;&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft